CN Flex
Image default
Auto

Carwrapping, de nieuwe trend.

Carwrapping zien we steeds vaker op straat, op televisie en op het internet, maar wat is het nou precies?

Wat zijn de voordelen van het laten inpakken van uw auto of delen van de auto zoals bijvoorbeeld spiegels of velgen? In dit artikel wijd ik uit over de voordelen van carwrapping zodat u meer te weten komt over deze nieuwe vorm van autoreclame en versiering.

De voordelen van carwrapping

Met carwrapping is het mogelijk om in één keer heel de look van uw auto te veranderen. U heeft bijvoorbeeld een groene kleur auto, waarvan de laklaag al het één en ander te verduren heeft gehad en welke al erg verweerd is. Met het aanbrengen van een carwrap kan u uw auto er in één keer weer nieuw uit laten zien.

Het kan ook een uitkomst zijn wanneer u de huidige laklaag van uw auto saai vind en wel weer wat anders wilt. Het aanbrengen van een carwrap is dan vele malen goedkoper dan het aanbrengen van een nieuwe laklaag, en kunt u uw auto weer voorzien van een nieuwe kleur.

De mogelijkheden van kleur en materiaal zijn bijna eindeloos, er zijn zoveel kleuren beschikbaar dat er vast wel iets voor u bij zal zitten. Qua materialen is er ook erg veel keuze, zo kan er bijvoorbeeld gekozen worden voor een bepaald reliëf zodat het net lijkt of de auto van leder is gemaakt, zo kunt u dus hele leuke effecten creëren!

Bescherm uw laklaag met carwrapping!

Er kunnen ook andere redenen zijn waarom u uw auto wilt laten inpakken, één van deze redenen is het beschermen van de originele laklaag van het voertuig.

Er zijn folies bechikbaar die doorzichtig zijn en waarbij de originele laklaag gewoon zichtbaar blijf. Met deze folies verkrijgt u een optimale bescherming! Niet alleen word deze vorm van bescherming toegepast op auto’s, ook worden steeds vaker motoren en andere voertuigen ingepakt.

Delen van het voertuig voorzien van een carwrap

Omdat de wrap een folie is kan het in principe op ieder oppervlak (welke hecht) worden aangebracht. Er word dus ook steeds vaker gekozen om delen van een voertuig te voorzien van een wrap, denkt u bijvoorbeeld aan een gril van een auto, velgen of spiegels.

http://www.letterop.nl/carwrapping