Categoriearchief: Auto

Cn-flex

Beperkt zicht in het verkeer? Schaf een achteruitrijcamera aan!

Dagelijks gaat een groot aantal mensen met een volle vrachtwagen de weg op om de goederen van het distributiecentrum naar de desbetreffende bestemming te verplaatsen. Vrachtwagenchauffeurs moeten dan ook door verschillende weersomstandigheden rijden en bevinden zich zowel ’s avonds als overdag in het voertuig. Om die reden worden zij geregeld belemmerd in hun zicht door neerslag, felle zon, het donker van de nacht en uiteraard: de dode hoek. Hoewel de vrachtwagenchauffeur gelicentieerd is om de weg op te mogen en getraind is om om te gaan met dit soort omstandigheden, kan een belemmering van het zicht grote en onomkeerbare gevolgen hebben voor de bestuurder en medeweggebruikers. Het is daarom geen overbodige luxe om te investeren in een zichtoplossing, zoals de achteruitrijcameras van de Achteruitrijcamerawinkel. Meer weten? Lees hieronder dan snel verder.

Wat moet ik me voorstellen bij een achteruitrijcamera?

De achteruitrijcamera is een hulpmiddel voor bestuurders van voertuigen met grote afmetingen, die daardoor belemmerd worden in hun zicht. De camera vervangt om die reden de gebruikelijke achteruitkijkspiegel, omdat de achteruitrijcamera het mogelijk maakt om de situatie in de dode hoek te bekijken en zelfs de situatie aan de zijkanten (onder de spiegels) te bestuderen. Bovendien biedt de Achteruitrijcamerawinkel verschillende soorten en maten achteruitrijcamera’s, waardoor er voor ieder wat wils is. Kies bijvoorbeeld voor een achteruitrijcamera met nachtzicht voor vrachtwagenchauffeurs en vroege vogels of ga voor een stabiliserende achteruitrijcamera, als de bestuurder zich vaak op onverharde wegen bevindt. Ook is het mogelijk om een Achteruitrijcamera draadloos te bestellen via de Achteruitrijcamerawinkel.

Bestel vandaag nog jouw achteruitrijcamera

Ben jij geïnteresseerd in de achteruitrijcamera als zichtoplossing en denk je niet langer meer zonder te kunnen? Schroom dan niet om een bezoekje te brengen aan de website van de Achteruitrijcamerawinkel voor meer inzicht in het gehele assortiment aan achteruitrijcamera’s en ontdek welk type bij jou past!

https://www.achteruitrijcamerawinkel.nl/

Rijschool Vlam Utrecht heeft goedkoopste rijlessen in regio

Rijschool Vlam Utrecht heeft goedkoopste rijlessen in regio

Rijschool Utrecht heeft niet aleen maar de goedkoopste rijlessen maar ook de beste rijlessen op maat voor jouw. Onze rijinsctructeurs zijn goed opgelieid om de beste lessen aan jou te bieden. Wij zijn heel erg geduldig en weten alles over auto rijden. Wij zijn mensen van het verkeer. Rijschool Vlam heeft verschillende lespakketten op aanbieding en bij iedere pakket zit standaard gratis extra examens er bij. Als je goedkoop je rijbewijs halen in Utrecht, waarom zou je duur maken voor je? De lessen worden op jouw wensen en vertouwen gegeven, zodat je opbouwend met vertrouwend leerd, waardoor je na je rijbewijs zelfstandig en vlot in het vetkeer auto kan rijden. Je hebt bij ons alle hulpmiddelen je kan gebruiken om beter te snappen. Rijschool Utrecht heeft niet alleen maar de goedkope les, maar ook de beste middelen om aan je goed uit te leggen. Bij Vlam heb je gegarandeerd goede rijles want Vlam wil je graag in een keer laten slagen tijdens het examen voot je rijbewijs.

 

Tips om  je rijbewijs in Utrecht goedkoop te halen

Vlam geef niet alleen de beste rijlessen, maar wij zijn de goedkoopste rijschool van Utrecht om voor jouw rijbewijs in Utrecht te laten behalen. Waar heb je nog zo’n rijschool die beste en goedkope lessen aanbiedt, zodat jij snel en goedkoop je rijsbewijs kan helen? Dit is je kans en grijp hem snel. Bij ons rijschool kan soms heel druk uikomen zodat je in wachtlijst terecht kan komen. Wees niet verbaast maar kom een keerje een gratis proefles doen om te ervaren naar de beste lessen van Vlam om je rijbewijs te halen in Utrecht. Vlam hanteert algemeen over zijn kandidaten een voorwaarden dat lessen altijdt op tijd afgezegt moet worden. Dat is vaak twee dagen vantevoren. Wij hoeden natuurlijk die tijden voor jou vrij, dus je mag altijd afmelden maar wel op tijd twee dagen van te voren. Wil je ook bij een vtrouwelijk, die altijdt op tijd is voor zijn rijlessen, die ze afspraak altijdt eerlijk na komt, dan zoek niet verder maar kom bij Vlam je lessen volgen op een relax manier. Een koffie tussen door je rijlessen trakteert Vlam.

 

 Ben je benieuwd geworden en je wilt een profles doen bij rijschool Utrecht  bel naar 06135608060

https://www.rijschoolvlam.nl
Cn-flex

Hoe je autoschade kan voorkomen

Heb jij ook wel eens een dag gehad dat je niet zo lekker in je vel zat? Moest je toen toch aan het werk en met de auto ergens naar toe? Door vermoeidheid neemt de kans op autoschade toe, hoewel je daar natuurlijk helemaal niet op zit te wachten. Het liefst zou je je hele leven nooit een ongeluk of schade met de auto krijgen, maar toch is het niet altijd te voorkomen. Er zijn wel een heel aantal dingen die je kan doen, om de kans op autoschade zo klein als maar mogelijk te maken. Schade is duur, dus dat wil je natuurlijk graag voorkomen. Als je een verzekering hebt, dan worden de kosten wel vaak gedekt. Toch is het fijner om nooit schade of een ongeluk te hebben, dat kost altijd veel moeite en tijd om het weer goed te maken. Hoe zorg je er dan voor dat de kans op schade en ongelukken zo klein mogelijk is? Dat vertel ik je in dit artikel graag.

 

Ten eerste speelt jouw gemoedstoestand als bestuurder van de auto een grote rol. Als je bijvoorbeeld heel vermoeid bent of je je niet lekker voelt, dan heeft dat invloed op hoe jij de auto bestuurt. Als je niet helemaal helder of fit bent, dan zorgt dat er voor dat je reactietijd langer is. Jij bent minder alert en kan minder snel en goed reageren op onverwachte situaties. Dat kan leiden tot ongelukken, en die wil jij natuurlijk voorkomen. Zorg er daarom altijd voor dat jij goed uitgerust en sober op stap gaat met de auto.

 

Naast jouw gemoedstoestand, hebben ook eventuele hulpmiddelen in de auto effect op het risico op schade. Een fijn hulpmiddel dat parkeerschade goed kan voorkomen, zijn achteruitrijcameras. Met een achteruitrijcamera heb je zicht op wat er achter je auto gebeurt. Niet alleen voor auto’s zijn achteruitrijcamera’s handig, ook bijvoorbeeld voor campers en vrachtwagens. Neem dan bijvoorbeeld een goede waeco camera, zo rij je nooit meer tegen paaltjes aan!

https://www.vanzwitserland.nl/
Cn-flex

Olie en koellekkages in uw BMW

Waar let u op bij de aankoop van een auto?

Iedereen weet wel ongeveer waar men op moet letten bij het aanschaffen van een auto. Toch zijn er een aantal zaken die je eenvoudig kunt checken zonder technische kennis. BMW Vergelijker geeft u graag een top 5 van de meest belangrijke zaken die gecheckt moeten worden voordat u overgaat tot de aankoop. Gebruik altijd uw verstand, want een lekkage kan voor flinke problemen zorgen. Het is algemeen bekend dat BMW motoren een slokje olie lusten, dus houdt hier rekening mee.

Koellekkages

Om te beginnen checkt u de motor op koellekkages. Een eenvoudige wijze om dat te controleren is het koelvloeistofpijl te bekijken. Deze vloeistof wordt in een gesloten systeem rondgepompt, dus bij een lage stand kan dit duiden op een koellekkage. Een andere indicator is veel witte rook bij het starten van de motor. Dit is verbrande koelvloeistof die ergens bij het verbrandingsproces terecht komt. Een ander punt die nogal logisch is zijn eventuele plasjes onder de auto of in de motorruimte. Koelvloeistof laat hierbij witte vlekken achter. Het is hierbij zelfs verstandig om het expansievat eerst te controleren of er enige vloeistof aanwezig is. Een plas duidt namelijk op een dusdanige lekkage dat u geen koelvoeistof meer heeft. Hierbij kunt u de koppakking en uw motor beschadigen.

Houdt rekening met het feit dat koellekkages een lastig probleem kunnen zijn. Er zijn verschillende diagnosetools om te helpen waar het lek vandaan komt. Soms is dit echter een behoorlijke klus en kan het veel tijd kosten om het lek te vinden en repareren.

Olielekkages

Een olielekkage is veelal het gevolg van uitgedroogde pakkingen. Dit is simpelweg te wijten aan de leeftijd van de motor. Houdt hier dus rekening mee wanneer u een auto bekijkt die al redelijk op leeftijd is.

Overmatig olieverbruik en lekkages zijn wel belangrijke aandachtspunten. Deze kunt u logischerwijs op het zicht controleren. Toch zijn olielekkages niet altijd zichtbaar. De verkoper kan deze bijvoorbeeld hebben schoongemaakt of wellicht gaat het om een interne lekkage.

Houdt rekening met het feit dat sommige motoren eenmaal een slokje meer olie lusten. BMW geeft aan dat een verbruik van 1 liter op de 1000-1500 km normaal is. Dit geldt dus ook voor een BMW occasion. Check ook het gebruik van de auto. Wanneer deze veel korte ritten heeft gemaakt bestaat de kans dat brandstof en condenswater in de olie komt. Wanneer u dan een lange rit maakt zal dit verdampen en kan u plotseling een hoger olieverbruik krijgen. Houdt rekening met het feit dat deze tips toepasbaar zijn voor alle tweedehandse auto’s!

https://www.bmw-vergelijker.nl/
Cn-flex

Hoge kwaliteit producten voor het onderhoud van je wagen

Het onderhoud van je wagen met hoge kwaliteit producten

In het assortiment van Truckwash1 vind je regelmatig aanbiedingen voor het reinigen en onderhouden van het interieur en exterieur van je voertuig. Het is belangrijk om het interieur en exterieur van je voertuig te onderhouden, of dit nou voor een auto, caravan of vrachtwagen is. Natuurlijk wil je hier niet teveel voor betalen, maar je wilt ook kwaliteit. Hier houdt Truckwash 1 uitstekend rekening mee. In het assortiment vind je hoge kwaliteit merken die een garantie bieden op kwaliteit en ook betaalbaar zijn. 

Eén van die merken is Smartwax

Smartwax is het perfecte merk voor het reinigen, onderhoud en het heerlijk laten ruiken van auto’s, vrachtwagens, caravans of ieder ander voertuig. De producten kunnen zelfs gebruikt worden voor boten. Smartwax producten zijn ontwikkeld met hoge kwaliteit ingrediënten die de oppervlakken van het voertuig niet beschadigen.

Ze hebben echt werkelijk voor elk type oppervlak en elke reiniging wel een product. Van het reinigen van de velgen tot het schoonmaken van het dashboard. Smartwax heeft het en het merk geeft je meerdere voordelen. Zo zijn de producten van de allerbeste duurzame materialen gemaakt. Dit zorgt ervoor dat het merk garant kan staan voor de allerhoogste kwaliteit. 

Shampoo aanbiedingen voor je wagen

Wanneer je de voorkeur geeft aan het zelf wassen van je wagen dan is een shampoo aanbieding altijd mooi meegenomen. In het assortiment van Truckwash 1 vind je regelmatig diverse aanbiedingen en zo ook voor shampoos. Ze begrijpen namelijk dat niet iedereen zin heeft om zijn eigen voertuig te wassen, maar met deze kortingen en aantrekkelijke prijzen wordt dit wel een stuk interessanter!

https://www.truckwash1.nl/
Cn-flex

Voorraad auto leasen met voordeel

Zodra je besloten hebt om een auto te huren in plaats van er zelf één te kopen, doe je er goed aan eerst te informeren of een voorraad auto leasen mogelijk is. Hiermee voorkom je namelijk langere wachttijden en kun je snel onderweg. Er zijn vaak tal van modellen en merken aan auto’s om uit te kiezen en het hangt er maar net vanaf of ze op voorraad beschikbaar zijn. Door hier vooraf over te informeren, weet je waar je aan toe bent en kun je je situatie hierop aanpassen. Of mogelijk besluiten om alsnog een ander merk auto te kiezen die wel auto’s op voorraad beschikbaar hebben.

Nieuwe auto zakelijk leasen

Je hoeft met een leaseauto zeker niet te verwachten dat je in een tweedehandsauto moet gaan rijden. Vaak zijn het gewoon nieuwe auto’s die hiervoor beschikbaar worden gesteld. Vaak huur je een auto voor een periode van 3 tot 5 jaar, waarna je opnieuw een nieuwe leaseauto kunt nemen. Zo rijdt je altijd in een nieuw model, zonder dat je je druk hoeft te maken of de auto in waarde is gedaald. Door te huren heeft dit geen betrekking op de mogelijkheid om opnieuw in een modern design te rijden. Je kiest gewoonweg een nieuwe auto uit en kunt weer zonder verdere moeite onafhankelijk in je eigen vervoer voorzien.

Extra voordelig

Doordat voorraad auto dealen met zich meebrengt dat auto’s direct geleverd kunnen worden, kun je als huurder vaak extra kortingen krijgen. Dit is mogelijk doordat de leasemaatschappijen die auto’s op voorraad houden deze vaak als een grote partij aan auto’s hebben ingekocht en daardoor sneller kunnen aanbieden. Je bent zo verzekerd van goed kwaliteit en hoeft niet heel lang te wachten voordat de auto bij je is afgeleverd. Als je de auto zelf ophaalt, kun je zelfs nog sneller de weg op.

https://www.zakelijkautoleasen.nl/
Cn-flex

Tips voordat je een auto huurt in curacao

Afhankelijk van het bedrijf worden er verschillende vereisten gesteld aan de zaken waaraan je moet voldoen. Bijvoorbeeld waar je je rijbewijs behaald hebt, bekijk dan ook steeds zeer goed of dit rijbewijs ook geldig is in Curacao.  Zo vragen sommige autoverhuurbedrijven om een bepaald aantal jaar je rijbewijs het bezitten of om bijvoorbeeld minstens 21 jaar oud te zijn bij het huren van een wagen. Houd hier zeker rekening mee.

Wanneer je op vakantie gaat naar Curacao, dan kan je genieten van het land vanuit je hotel, of je kan kiezen om het land te ontdekken door er zelf op uit te trekken met de auto. Hiervoor kan je dan een auto huren.
Bekijk ook steeds zeer goed wat er verzekerd wordt bij het huren van deze wagen. Stel dat je een ongeluk hebt, dan wil je zeker niet moeten bijdragen hiervoor. Licht je dus goed in!

Misschien overbodig: maar wanneer je het niet gewoon bent om met een automaat te rijden, kan je hier beter even op oefenen op een rustig gebied in plaats van onmiddellijk de snelweg op te rijden hiermee.
Soms hebben bedrijven die auto’s verhuren in het buitenland nog extra regels bij de verhuur hiervan. Bekijk deze steeds goed of vraag ze zeker goed op, zodat je nooit voor onaangename verrassingen komt te staan.

Vind je dit alles wel interessant, maar wil je graag nog meer informatie verkrijgen over een auto huren in Curacao? Dan kan je het best contact opnemen met de mensen die deze auto’s verhuren. Beter nog kan je meerdere bedrijven contacteren hiervoor aangezien de meeste bedrijven zo hun eigen regels en voorwaarden hebben. Ook kan je hierdoor de beste prijzen vinden door goed te gaan vergelijken.

https://www.autohurencuracao.nl/
Cn-flex

Heeft u wel eens over kilometerregistratie gehoord?

Als u werkt dan heeft u vast weleens gehoord van de kilometerregistratie bij u op het werk en misschien dient u zelf ook wel de kilometers bij te houden. Indien dit zo is, dan heeft u vast weleens gehoord van de zogenaamde kilometerregistratie en dit is vaak een belangrijk onderdeel van de centrale administratie bij mensen op het bedrijf. Het wordt vaak nogal eens vergeten door mensen die met een auto van het bedrijf gaan tanken, maar het is toch echt wel heel erg belangrijk om bij te houden. De kilometerregistratie is namelijk heel belangrijk, omdat er op deze manier ook veel geld kan worden bespaard. Dit heeft namelijk te maken met de belasting en met de bijtelling en op het moment dat de kilometers niet goed worden bijgehouden, kan men misschien onnodig teveel geld betalen aan de belasting terwijl dit eigenlijk helemaal niet nodig is als men zich gewoon strikt houd aan de kilometerregistratie. Je kunt je wel voorstellen dat het misschien niet zo heel veel uitmaakt als één persoon het vergeet om de kilometerregistratie niet bij te houden, maar op het moment dat iedereen zo gaat denken, dan ligt de administratie binnen de kortste keren helemaal overhoop en gaat dit het bedrijf uiteindelijk veel geld kosten. Het woord kilometerregistratie zegt het eigenlijk al wel, want het gaat hier om het bijhouden van de gereden kilometers. Mensen die een leaseauto van het bedrijf hebben krijgen hier ook vaak een speciale tankpas bij, waar er vaak bij bepaalde tankstations kan worden getankt. Door iedereen een tankpas van hetzelfde bedrijf mee te geven, krijgen bedrijven ook vaak nog weer korting op de olieprijzen. Elke keer bij het tanken dient dan de kilometerregistratie te worden doorgegeven, zodat dit elke maand netjes op de eindfactuur komt te staan en het bedrijf de administratie weer op orde heeft.

Cn-flex

APK keuringen in Hengelo beste getest

De afgelopen weken was het weer zover en gingen speciale keuringsdiensten van de overheid de weg op om te kijken welke bedrijven in Nederland goed omgaan met de APK keuringen in Hengelo. Bedrijven in Hengelo kwamen hierbij als beste uit de test en het bleek dat de bedrijven in Hengelo het beste omgingen met de APK keuringen in ons land. Nu lijkt het misschien een beetje onzin om hier een speciale test voor te houden, maar niets is echter minder waar. Als u zelf in het bezit bent van een auto en weleens een APK keuring in Hengelo en omgeving hebt laten uitvoeren, dan weet u vast wel waar wij het over hebben. De APK keuring is een belangrijke keuring van de auto, omdat dit eigenlijk bepaald of de auto wel of niet veilig is om de weg op te gaan. Sommige mensen gaan zonder APK keuring de weg op en het is meer dan terecht dat hier dan ook een fikse bekeuring op staat. De auto is in dat geval gewoon niet veilig genoeg om de weg op te gaan en je brengt hiermee niet alleen jezelf, maar ook andere weggebruikers ernstig in gevaar. Als jij namelijk geen APK keuring in Hengelo laat doen en de auto is daardoor niet veilig en er gebeuren ongelukken, dan kunnen andere mensen hier uiteindelijk ook de dupe van worden. Het is daarom meer dan logisch dat er een dikke bekeuring staat op het niet op tijd laten verrichten van de APK keuring voor auto’s in Hengelo. Ben jij in het bezit van een personenauto en zit de APK keuring bij jou er binnenkort ook weer aan te komen in Hengelo? Kijk dan eens op de website van het bovenstaande bedrijf en laat je verrassen door de lage prijzen die worden gehanteerd voor het uitvoeren van de keuring en de overige werkzaamheden.

 Cn-flex

KM registratie: hoe wordt het bijgehouden?

Als u werkt dan heeft u vast weleens gehoord van de KM registratie bij u op het werk en misschien dient u zelf ook wel de kilometers bij te houden. Indien dit zo is, dan heeft u vast weleens gehoord van de zogenaamde KM registratie en dit is vaak een belangrijk onderdeel van de centrale administratie bij mensen op het bedrijf. De KM registratie is namelijk heel belangrijk, omdat er op deze manier ook veel geld kan worden bespaard. Dit heeft namelijk te maken met de belasting en met de bijtelling en op het moment dat de kilometers niet goed worden bijgehouden, kan men misschien onnodig teveel geld betalen aan de belasting terwijl dit eigenlijk helemaal niet nodig is als men zich gewoon strikt houd aan de KM registratie. Het woord KM registratie zegt het eigenlijk al wel, maar voor de mensen die iets meer erover willen weten zullen we even kort uitleggen hoe dit precies werkt. Bij KM registratie gaat het puur en alleen om het bijhouden van de gereden kilometers van een auto van de zaak. Dit is bijvoorbeeld om bij te houden hoeveel zakelijke kilometers en hoeveel privé kilometers iemand rijdt met een auto van de zaak. Die KM registratie is ook erg belangrijk voor de belasting, omdat zij graag willen weten hoeveel kilometer iemand rijdt en of dit privé of zakelijk is. Als namelijk na de KM registratie blijft dat iemand meer dan 500 km privé heeft gereden dat jaar, dan is het nodig om bijtelling te maken. Er moet bij de KM registratie ook altijd goed worden bijgehouden om welke auto het gaat, wie degene is die in de auto zit en ook is het noodzakelijk om goed bij te houden wanneer er getankt wordt. Dit is ook de reden dat mensen met een zakelijke auto bij het tanken altijd de kilometerstand moeten doorgeven. Kijk voor meer informatie over KM registratie even op onze website.