CN Flex
Image default
Alarmsysteem

Hoe voorkom je een inbraak?

Lopend langs een bedrijventerrein, valt je ineens op dat alle bedrijfspanden worden gekenmerkt door een aantal eigenschappen. Waarom brand bijvoorbeeld overal licht en wordt het terrein omringd door een hoog, ijzeren hek met veel prikkeldraad? Het antwoord is uiteraard duidelijk, want dit zijn beveiligingsmaatregelen om inbraken te voorkomen. Bedrijfspanden staan in de avond vaak leeg en zijn daarom een makkelijk mikpunt voor indringers en dieven. Echter, op een aantal manieren kan jij het de inbreker toch knap lastig maken om hem in jouw pand binnen te laten komen. Wil jij weten hoe? Lees dan snel verder voor de tips van Groenewegen Delft!

Inbrekers zoeken vaak een afgelegen plek om een inbraak te plegen. Dit heeft ermee te maken dat mensen niet snel de inbreker zullen spotten en het bedrijfspand er vaak donker uitziet. Wees de inbreker dus voor en zorg ervoor dat het bedrijfspand duidelijk verlicht is. Tevens kun je een Camerainstallatie laten bevestigen door de experts van Groenewegen Delft, van welke je de camerabeelden onder kan brengen bij de meldkamer. Op die manier maakt het dus niet uit hoe afgelegen het bedrijfspand ligt, omdat het constant in de gaten wordt gehouden door de meldkamer via de Camera beveiliging. Wanneer er sprake is van een inbraak, zal je direct gealarmeerd worden en rukken hulpdiensten uit waar nodig. Een laatste tips is uiteraard het voorzien van het pand van kwalitatief hang- en sluitwerk, zodat je het de inbreker moeilijk maakt om deuren en ramen te openen.

Is jouw bedrijfspand nog niet voorzien van één van de bovenstaande manieren om inbrekers buiten te houden? Neem dan snel contact met Groenewegen Delft op om te beschikken over allerlei handige beveiligingsmaatregelen, zodat optimale bedrijfsbeveiliging gerealiseerd kan worden! Alleen op die manier verzeker jij jezelf ervan om veilig de deur achter je te kunnen sluiten, wanneer je naar huis vertrekt na een lange werkdag.

https://www.groenewegendelft.nl/