Categoriearchief: Alarmsysteem

Cn-flex

Hoe voorkom je een inbraak?

Lopend langs een bedrijventerrein, valt je ineens op dat alle bedrijfspanden worden gekenmerkt door een aantal eigenschappen. Waarom brand bijvoorbeeld overal licht en wordt het terrein omringd door een hoog, ijzeren hek met veel prikkeldraad? Het antwoord is uiteraard duidelijk, want dit zijn beveiligingsmaatregelen om inbraken te voorkomen. Bedrijfspanden staan in de avond vaak leeg en zijn daarom een makkelijk mikpunt voor indringers en dieven. Echter, op een aantal manieren kan jij het de inbreker toch knap lastig maken om hem in jouw pand binnen te laten komen. Wil jij weten hoe? Lees dan snel verder voor de tips van Groenewegen Delft!

Inbrekers zoeken vaak een afgelegen plek om een inbraak te plegen. Dit heeft ermee te maken dat mensen niet snel de inbreker zullen spotten en het bedrijfspand er vaak donker uitziet. Wees de inbreker dus voor en zorg ervoor dat het bedrijfspand duidelijk verlicht is. Tevens kun je een Camerainstallatie laten bevestigen door de experts van Groenewegen Delft, van welke je de camerabeelden onder kan brengen bij de meldkamer. Op die manier maakt het dus niet uit hoe afgelegen het bedrijfspand ligt, omdat het constant in de gaten wordt gehouden door de meldkamer via de Camera beveiliging. Wanneer er sprake is van een inbraak, zal je direct gealarmeerd worden en rukken hulpdiensten uit waar nodig. Een laatste tips is uiteraard het voorzien van het pand van kwalitatief hang- en sluitwerk, zodat je het de inbreker moeilijk maakt om deuren en ramen te openen.

Is jouw bedrijfspand nog niet voorzien van één van de bovenstaande manieren om inbrekers buiten te houden? Neem dan snel contact met Groenewegen Delft op om te beschikken over allerlei handige beveiligingsmaatregelen, zodat optimale bedrijfsbeveiliging gerealiseerd kan worden! Alleen op die manier verzeker jij jezelf ervan om veilig de deur achter je te kunnen sluiten, wanneer je naar huis vertrekt na een lange werkdag.

https://www.groenewegendelft.nl/
Cn-flex

Waar moet je op letten bij de aanschaf voor een alarmsysteem Breda?

Vaak kent iedereen wel iemand uit zijn omgeving die te maken heeft gehad met woninginbraak of inbraak in een kantoor, met de aanschaf van een alarmsysteem Breda is dat verleden tijd. Je kunt natuurlijk preventieve maatregelen nemen zoals het aanbrengen van goede sloten of een hekwerk rondom een kantoor. Maar wist je dat een alarmsysteem Breda ook  een van de beste maatregel is als het gaat om preventie van inbraak? Een alarmsysteem Breda zoals een wifi camera set voor bewaking van woningen of panden heeft een afschrikkende effect.

Alarmsysteem Breda bestellen en laten plaatsen? 

Ga je een alarmsysteem Breda kopen? Dan zijn er een altijd zaken waarop je kunt letten bij de aanschaf van alarmsysteem Breda. Allereerst is er de keuze tussen een set of een enkele bewakingscamera. Zo kun je kiezen om een enkele camera te kopen of set camera’s te kopen voor binnen of -buitenshuis. Dan kun je bijvoorbeeld de tuin, parkeergarage en de ruimte bij de voordeur bewaken. Ook kan je kiezen om een verschillende kamers binnenshuis te beveiligen, zoals een kantoor aan huis, de hal of kamers op de bovenverdieping. Voor een alarmsysteem Breda buiten moet je er op letten dan deze goed tegen regen wind of stof kan, immers de camera wordt aan alle weersomstandigheden blootgesteld. Ook het bereik van de camera is van belang. Dat verschilt per camera, sommige camera’s hebben een bereik van een tiental meters, terwijl andere camera’s een bereik hebben van meer dan honderd meter. En als laatste is de beeldkwaliteit van de camera erg belangrijk. Je wilt natuurlijk wel haarscherp in beeld hebben wat er overdag of nachts gebeurt rondom jouw woning. Het is daarom goed om eerst te oriënteren als je een alarmsysteem Breda gaan kopen. Maar wat je ook kiest, met een hoogstaande kwalitatieve bewakingscamera ben je altijd verzekerd van haarscherpe camerabeelden en heb je optimale beveiliging van object.  Met de een set van alarmsysteem Breda ben jij alleen goed beveiligd en veilig, maar ook ‘in control’ over de bewaking van jouw woning of kantoor!Lockpicking geeft een bijdrage aan de veiligheid van sloten

De meeste mensen gebruiken een steutel om een slot open te maken. Maar niet veel mensen weten dat je een slot ook schadeloos kunt openen met een lockpick set.

Lockpicking is toegestaan in Nederland

Het openen van een slot met een lockpick set is volledig legaal zolang het je niet misbruikt. Je kan het dus alleen op je eigen sloten beoefenen of op sloten waar je toestemming voor hebt om ze te openen.

 

Een passie voor het openen van sloten met lockpicking

In Nederland zijn er beoefenaars zo gepassioneerd bezig met het openen van sloten met lockpicks. Dat ze er zelfs een sport van hebben gemaakt. Ze noemen deze sport lockpicking.

Nederland is een van de eerste landen geweest waar lockpicking officieel werd beoefend. Het begon in Amerika waar bezoekers van hackers conferenties steeds nieuwsgieriger werden naar het hacken van fysieke beveiliging.

Sloten als een uitdaging

Hackers zijn mensen die altijd op zoek zijn naar nieuwe uitdagingen. Ze stellen constant de norm van wat veilig is op de proef en ontdekken zo steeds nieuwe zwaktes.

Hierdoor worden beveiligingsystemen steeds verder door ontwikkeld. Er zijn zowel slechte hackers als goede hackers. Maar als hackers er niet waren geweest dan was er momenteel geen internet geweest.

 

Creativiteit heeft ruimte nodig

Het is dus belangrijk dat deze creatieve geesten de ruimte krijgen om zich te ontwikkelen. Zo ontwikkelen ze technologie die de wereld veranderd. Een beetje rebelse instelling is vereist om tot nieuwe creatieve oplossingen te komen.

Ook al kan lockpicking dus door sommige misbruikt worden. De vrije beoefening ervan geeft op lange termijn meer waarde aan de maatschappij. Omdat op deze manier er een eerlijk beeld ontstaat van welke systemen nu echt te vertrouwen zijn en welke niet.

Nieuwsgierigheid naar lockpicking

Door zelf op onderzoek te gaan en met een speelse houding te kijken naar mogelijkheden en door er mee constant mee bezig te zijn. Worden er nieuwe ontdekkingen gedaan die op lange termijn de standaard van beveiliging vooruit duwen.

Lockpicking is dus een erg nobele bezigheid, geeft een waargetrouw van de actuele beveiliging en helpt het verder ontwikkelen.

http://www.lockpickinguniversiteit.nl/blog/

Lockpick sport als slotenmaker alternatief

Lockpicking is een vaardigheid waarmee sloten kunnen worden open gemaakt zonder daarbij de sleutel te gebruiken.

Het voordeel van deze methode om een slot te openen is dat er geen schade wordt toegebracht aan het slot. Dit kan in sommige gevallen erg voordelig zijn.

Sleutel kwijt? Probeer lockpicking!

Vooral wanneer je een sleutel kwijt bent geraakt en je hem op het moment niet kan vinden maar je weet dat de kans groot is dat die hem binnenkort weer tegenkomt. Het is dan zonde om dat slot te beschadigen en vervolgens een nieuw slot te moeten kopen. Op dit soort momenten kan lockpicking uitkomst bieden.

 

Verder met lockpicking?

Heeft dit artikel jou nieuwsgierig gemaakt over de kunst der lockpicking? Voel je dan vrij om de website LockpickWebshop.nl/lockpick te bekijken. Hier staan allerlei uitgebreide instructie gidsen op en we delen met jou de laatste ontwikkelingen op het gebied van fysieke beveiliging.

Mocht je gelijk al willen beginnen met het uitoefenen van lockpicking. Dan kun je op onze website ook een goede lockpick set bestellen om te beginnen met deze sport.

Lockpicking als sport beoefenen

Lockpicking wordt ook als sport beoefent en er worden zelfs wedstrijden gehouden om te kijken wie er het beste in is. Mensen van over de hele wereld komen bij elkaar op verschillende plekken in de wereld om wedstrijden te houden. Ook delen zij met elkaar de laatste ontwikkelingen op het gebied van veiligheid.

Doordat lockpickers steeds bezig zijn met het uitdagen van beveiligingsystemen. Worden deze systemen steeds beter en beter. Het is een vicieuze cirkel waarbij de beveiliging zich steeds verder en verder door ontwikkeld.

http://lockpickwebshop.nl

Lockpick de kunst van sloten kraken

Lockpicking is de kunst om sloten te kunnen openen zonder daarbij de originele sleutel te gebruiken. Het is ook echt daadwerkelijk een kunst een veel lastiger te bemeesteren dan de meeste mensen denken. Dit is ook precies de reden waarom het gewoon legaal is om te beoefenen in Nederland.

Is Lockpicking Crimineel?

Veel mensen hebben een negatief beeld van lockpicking dat ze het gelijk in verband brengen met criminaliteit. Dit beeld is vooral geschetst door de media en door actiefilms maar is geen realistisch beeld.

Aangezien je voor lockpicking erg lang moet oefenen om te bemeesteren en omdat het vrij lastig is om een slot te openen met behulp van lockpicking technieken. Is het eigenlijk helemaal niet geschikt voor criminele toepassingen. Het wordt er eerder moeilijker op dan dat het makkelijker wordt met lockpicking. Het kost namelijk meer tijd om een slot te openen met de hulp van lockpicking technieken dan originele inbrekersmethodes zoals het gebruik van een koevoet.

How to Lockpick – Lockpicking tutorial

Is Lockpicking Crimineel?

http://lockpicktips.nl