Categorie archief: Adverteren

Eindhoven Luchthaven Parkeermogelijkheden

Eindhoven is één van de drukste luchthaven van Nederland en is tevens de tweede drukste goederenluchthaven ter wereld. Ongeveer negentig luchtvaart- maatschappijen vliegen vanop Eindhoven airport naar meer dan honderdtachtig locaties over gans de wereld. Als je vanuit deze luchthaven reist, hetzij voor zaken of voor vakantie, kijk dan even naar de parkeermogelijkheden van Eindhoven Airport op eazzypark.nl.

“Happy Days” park and Ride situeert zich op een schamele twee mijl van de luchthaven van Heathrow en bedient alle vijf de terminals op de Heathrow Luchthaven van Londen met een ‘park and ride’ en een ‘meet and greet’dienst. Valetdiensten zijn op aanvraag ook mogelijk. Laat het gedoe om te parkeren voor wat het is en rijd onmiddellijk naar de Terminal van jouw keuze , waar iemand jouw wagen overneemt.

“Air Heathrow Parking” is een kleine parking, goed beheerd , en het bevindt zich op ongeveer drie mijl van de luchthaven en biedt ook ‘meet and greet’ service aan, die bij alle vijf de terminals mogelijk is.

Als je op zoek bent naar een goedkoop alternatief om jouw wagen te parkeren in een veilige en beveiligde parking, dan moet je eens kijken welke diensten Eazzypark.nl in Eindhoven jou kan bieden. Excellente diensten tegen fantastische tarieven, aangepast aan ieders budget, zijn er beschikbaar. Probeer het eens bij je volgende reis, je zal er echt tevreden over zijn! Het is veilig, snel en comfortabel. Niet duur en veilig, bezorgt het alle reizigers gemoedsrust.

 

Led lampen & MR16 LED

Bedrijven en individuen beginnen te vragen naar een grotere brandstofefficiëntie in voertuigen, huiseigenaren eisen betere energie-efficiëntie voor hun ramen en deuren, en we zijn gewoon op zoek naar zo veel mogelijke manieren om minder geld te spenderen tijdens het gebruik van energie vragende middelen. Maar hoe doe je dit met zakelijke toepassingen? Het antwoord kan worden gevonden in de LED MR16 vervanging. Als de detailhandel momenteel gebruik maakt van MR16 armaturen uitgerust met halogeen lampen, zult u vinden dat de aanpassing van de aansluitingen met deze nieuwe lichten een wereld van verschil maken.      

MR16 LED vervangende lampen kunnen met uw bestaande contactdozen en hardware gebruiken worden terwijl ze betere licht kwaliteit geven en dit met veel minder verbruik. LED-lampjes zijn zeer goed befaamd voor hun energie efficiënte, en deze lampen helpen uw energierekening sterk verminderen. LED lampen kopen zijn ook bekend voor het feit dat zij zeer weinig warmte afgeven. Niet alleen beïnvloedt dit uw behoefte voor het koelen wanneer de winkel druk is, maar heeft een zeer grote invloed op de levensduur van de lamp. Als uw lampen niet een grote hoeveelheden overdreven warmte benuttigen, neemt de gemiddelde levensduur exponentieel toe. MR16 LED lampen zijn onderhoudsarm, en helpen op lange termijn efficiëntie te vergroten. 

Natuurlijk, de voordelen die MR16 LED lampen voor uw bedrijf bieden zijn niet uitsluitend financiële of energie gerelateerd. LED licht biedt veruit de zuiverste en hoogste kwaliteit licht dat vandaag bestaat. Met LED lampen geïnstalleerd in uw bedrijf, vindt u dat u kunt afscheid nemen van de onnatuurlijk ogende verlichting en in plaats daarvan uw klanten lichten geven in elke kleur en detail brengen aan uw producten. MR16 led verlichting vervangen is de ideale manier om een financiële upgrade van uw bestaande hardware te gebruiken.

Het kiezen van de juiste upgrades voor uw bedrijf voorzien met de meeste besparingen en profiteren van de laagste totale kosten is belangrijk voor de economie van vandaag, en inbouw met LED MR16 vervangende lampen vertegenwoordigt een ideale manier om dit te doen. Beschikbaar in een verscheidenheid van kleuren, maakt het eenvoudig om te echt veranderen en de look en feel van uw hele winkel of zelfs een bepaalde detail of gebied van uw winkelruimte te accentueren. De voordelen van de kwaliteit van LED verlichting is vrijwel onbegrensd, met inbegrip van betere, duidelijker en meer verlichting, beter energieverbruik en -efficiëntie, en over het algemeen lagere onderhoud. LED licht is in een snel tempo de meest populaire optie in residentiële en commerciële toepassingen, en deze lampen bieden een gemakkelijke manier om de hardware geïnstalleerd in uw bedrijf te vervangen.

 

http://www.leds-depot.be/

Horren op maat

Frisse lucht in een woning is belangrijk voor de leefomgeving. Voor zowel mens, dier als plant. Het openzetten van ramen en deuren kan bijdragen aan meer frisse lucht in een woning. Maar wilt u alleen frisse lucht in huis? Dan kan het openzetten van deuren en ramen ook andere narigheden met zich mee brengen. Vooral in de zomer- en lente maanden van maart tot en met september is er op het gebied van ongedierte veel in Nederland te vinden. Deze wilt u graag buiten houden, maar tegelijk zal er frisse lucht in de woning moten komen. 

Om dit te realiseren zijn horren op de markt gekomen. Een hor is de perfecte manier om insecten van buiten te weren, en frisse lucht binnen in de woning te krijgen. Beschikbaar voor ramen en deuren en alle afmetingen. Horren kunnen op maat geleverd en direct gemonteerd worden. Er zijn verschillende mogelijkheden om horren te bevestigen. Het kan via magneten, klitteband of via een schuifdeur/schuifraam. Met een gaas constructie worden de insecten buitengehouden. Het enige ongedierte wat nog binnen zou kunnen komen is een mier.

Een synoniem voor een hor is insectengaas. Er komen steeds meer varianten en modellen op de markt. Het is ook mogelijk om rol horren op maat te krijgen. Deze horren kunnen op simpele wijze naar beneden getrokken worden en gaan geautomatiseerd weer omhoog wanneer u dit wilt. De plaats van de hor hangt af van de wensen van u. Deze kunnen zowel buitenshuis als binnenshuis geplaatst worden. Het monteren van de horren op maat zal voor een goed resultaat gedaan dienen te worden door een professionele monteur. 

Horren op maat kunnen ook geleverd worden door middel van een schuifconsstructie die in 1 of 2 onderdelen geplaatst worden. Dit wordt plissé hordeur genoemd. Een goede oplossing voor bijvoorbeeld schuifdeuren of tuindeuren. Om een juiste keuze te maken voor de juiste hor die voor u en uw woning geschikt is de 3 opties die beschikbaar zijn:

Plissédeur hor

De plissédeur hor is een hor geschikt voor vooral tuindeuren en schuifpuien. Deze horren kunnen geleverd worden in 1 of 2 delen zodat er één gedeelte afgesloten kan worden met een hor. Vaak gemaakt van kunstof en is makkelijk te verwijderen om in de wintermaanden deze te reinigen.

Inzethor

Een inzethor wordt gebruikt bij draairamen en kiepramen. Verkrijgbaar in donkere en lichte kleuren.

Rolhor

De rolhor is geschikt voor ramen, ook kleinere afmetingen. In de meeste gevallen gemaakt van aluminium en geleverd in wit.

 

 

http://4yourliving.nl/horren-op-maat/

SmarTab de leukste reparaties

Over SMARTAB

Hoe het allemaal begon

Doordat ik mijn eerste iPhone uit mijn handen liet vallen, ben ik handig geworden. Daarna bekeek ik de mogelijkheden om mijn iPhone te laten repareren. Ik zag hier en daar een cowboy op de hoek van de straat vaak gemanaged door buitenlanders en vaak duur en slechte referenties op onafhankelijke websites. Waar ik besloot om op internet verder te zoeken naar de mogelijkheden om alleen een los scherm te bestellen. Ik had namelijk op YouTube al eerder gezien dat het gemakkelijk zelf te doen was. Ergens op een Chinese website kwam ik wat schermpjes tegen, en besloot deze niet te kopen. Ik besloot uiteindelijk in Nederland een duurder schermpje te kopen want dat voelde vertrouwelijker en was de volgende dag in huis. Nadat ik van school was thuis gekomen de volgende dag wou ik zo snel mogelijk beginnen om mijn scherm te repareren. Nadat ik klaar was zag mijn iPhone er weer tip top uit. Hij leek wel nieuw. Daarna ging ik dit steeds meer doen voor familie en vrienden en vroeg ik bijna niks voor, ik vond het gewoon leuk om te doen.

Emke Snoep – Oprichter

Doelgroep gebied:
De activiteiten van een reparatiedienst zoals SMARTAB zijn vooral lokaal en enigszins regionaal gericht (de doelgroep is bereid een overkomelijk afstand voor lief te nemen voor een snelle adequate reparatie).

 

De marktverdeling:
De directe markt die gedomineerd wordt door:
• Serieuze bedrijven die overal te vinden zijn, hier en daar een keten.
• Schimmige winkeltjes op c-locaties.
• De telefoonleveranciers waarbij de reparaties soms wekenlang kunnen duren.
• Hobbyisten/amateurs.

 

Onderscheidende kenmerken:
• Open en toegankelijk
• Klantvriendelijkheid/inleven in klanten en hun reparatieprobleem
• Snelle service
• Meekijken met reparatie
• Diversiteit merken en modellen
• Opvang (koffie en afleiding)
• Prijzen

 

Positionering:
SMARTAB is een kwalitatief bedrijf dat smartphones en tablets repareert met oog voor het menselijke aspect. De techniek en het personeel staan 100% in dienst van de wens, het gemak en de belangen van de klant. SMARTAB handelt open, toegankelijk, snel en met gevoel.

 

Strategie:
De menselijke benadering is een echt onderscheid met je concurrentie. Dat menselijke, het meedenken en in het belang van de klant handelen en meevoelen is de weg die we moeten opgaan.

 

Kerngedachte:
Reparaties zijn altijd vervelend, ze kosten geld, tijd en ergernis. Maar het moet toch; dus dan je maar beter naar SMARTAB gaan, want daar worden de reparaties snel en kwalitatief uitgevoerd maar het is er ook erg gezellig, interessanter, ze begrijpen je beter en de prijzen zijn voordelig.

 

SMARTAB, De leukste reparaties.
Goed, goedkoop, snel en gezellig

 

https://www.smartab.nl/