Trein acties komen naar u toe!

In de afgelopen jaren is er heel wat veranderd en zijn trein acties veel populairder geworden! Bij oprichting van de website was dit ons doel en dit zullen wij ook in 2016 blijven volhouden. Het is belangrijk dat iedereen op de hoogte is van de laatste treinkaartjes acties, zodat iedereen kan profiteren van een goedkoop treinkaartje.

NS dagkaarten met ruim 70% korting

NS dagkaarten van € 51,80 worden tijdens de actieperiodes al weggegeven voor € 13,99. Dit is een korting van ruim 70% en mag natuurlijk niet worden overgeslagen. U bespaart op een retourtje van Groningen naar Amsterdam tientallen euro’s. Zeker wanneer u met meerdere personene reist en daarom vinden wij het belangrijk om deze aanbiedingen kenbaar te maken.

Trein acties maken het OV betaalbaar

Het Openbaar Vervoer wordt weer aantrekkelijk gemaakt met trein acties, waardoor treinuitjes naar pretparken, dierentuinen en het strand weer op de planning komen te staan bij veel gezinnen.

Ook treintickets naar het buitenland worden regelmatig met hoge kortingen vergeven. Zo zijn populaire bestemmingen al voor enkele tientallen euro’s bereikbaar en is een hotel vaak niet veel duurder. Vergelijk hotels van ruim 200 websites via onze website en boek een complete stedentrip voor een betaalbaar bedrag!

Betaalbare bestemmingen binnen Europa

  • Keulen voor € 19,-
  • Düsseldorf voor € 19,-
  • Parijs voor € 29,-
  • Antwerpen voor € 19,-
  • Lille voor € 19,-
  • Brussel voor € 25,-
http://goedkoop-treinkaartje.nl