CN Flex
Image default
Aanbiedingen

Jablotron 100 alarmsysteem complete sets.

Het meest verkochte “draadloos” alarmsysteem van nu!
Het alarmsysteem kan zowel draadloos als bedraad uitgevoerd worden en kent bijna geen beperkingen. Ook zeer geschikt om bedraad uit te voeren. het Jablotron 100 alarmsysteem werkt met een bus. Hierdoor hoeft u niet vanaf elke melder een kabel trekken naar de centrale, maar kunt u zowel in serie als in ster werken. het systeem herkent alle componenten vanzelf.

Een veilig gevoel

Het is belangrijk om te weten dat een alarmsysteem je een veilig gevoel bezorgt. Het maakt niet uit of het nu gaat om het moment waarop u ’s nachts te slapen ligt of wanneer u een aantal weken op vakantie bent; u kunt er zeker van zijn dat niemand in uw huis zal kunnen komen. Dat is een mooie zekerheid dat een dergelijk systeem u kan bieden. Kijk vandaag nog even op het internet of er voor u nog een mooie aanbieding aangeboden wordt. Doe het snel. 

Een alarmsysteem werkt voor iedereen

Wat uw budget ook is, hoeveel geld u hieraan ook wilt uitgeven, een alarmsysteem is een zeer verstandige investering. Door te kiezen voor een goed alarmsysteem, of voor meerdere soorten draadloze alarmsystemen, kunt u met een relatief kleine aankoop ervoor zorgen dat uw huis veel beter beveiligd is. U kunt hierbij denken aan:

  • Camera’s, zowel infrarood als normaal
  • Magneetcontacten
  • Paniekknoppen
  • Sirenes en flitslichten
  • Rook-, gas en watermelders
  • En veel meer!
https://www.mr-beveiliging.nl/product-categorie/jablotron-100/jablotron-100-sets/

Gerelateerde artikelen

Kies voor een gratis dakinspectie

Poorten-sectionale.be, info en advies over sectionale poorten!

Zo pomp je je bubbelbad op