Categoriearchief: Aanbiedingen

Cn-flex

Kies voor een gratis dakinspectie

Waarom zou je ergens voor betalen, als het ook gratis kan? Waarom zou je ergens geld voor vragen, als het een kleine moeite is en toch een groot plezier op levert? Dat is het gedachtegoed van Dakbeheer Hermans. Ons bedrijf is gespecialiseerd in het onderhouden en bouwen van daken, wij willen graag iedereen van dienst zijn in deze samenleving. We weten dat het hebben van een dak boven je hoofd voor iedereen super belangrijk is. En wanneer je dan een kan boven je hoofd hebt, is het heel belangrijk om daar ook goed voor te zorgen. Een slecht onderhouden dak leidt tot schade en grote financiële gevolgen. Dat is natuurlijk iets wat ieder mens wil voorkomen, dus daar helpen wij van Dakbeheer Hermans jou graag bij.

 

Wij willen jou graag van dienst zijn met een gratis dakinspectie, deze voeren wij al 35 jaar uit. Wij hebben al zo veel daken in onze levens gezien, dat onze experts niets ontgaat. Wanneer we op het dak staan, letten we op de volgende dingen: we kijken naar de huidige staat van de dakpannen, de kantpannen en de nokvorsten, ook letten we op de staat van het houtwerk en de schoorsteen, daarnaast kijken we naar de afvoer, de afgoten en of daar verstoppingen in zijn. Ook kijken we naar het dakleer en de bitumen. We hebben net een periode van vorst achter de rug, dus onze inspecteurs inspecteren ook of er eventuele schade door de vorst is ontstaan. Onze inspecteurs bekijken alles heel nauwkeurig, want je kan beter schade voorkomen dan het oplopen. Ieder dak vraagt natuurlijk om een andere aanpak, en iedere klant is weer anders. Dat is ook iets waar wij goed op letten bij elke dakinspectie. Voor ons het het allerbelangrijkste dat iedereen veilig kan leven, met een goed en stevig dak boven het hoofd.

https://www.economy.nl/
Cn-flex

Direct een kozijn

Soms is er wel eens iets dat echt niet kan wachten, het is dringend en het moet nu gebeuren. Dat soort dingen gebeuren de hele maand door, je weet niet wanneer ze gebeuren, maar dat is ook eigenlijk niet helemaal goed mogelijk. Het leven is onverwachts, het ene moment ben je extatisch van geluk en het volgende moment ben je diep bedroefd. Wij mensen kunnen niet in de toekomst kijken, dus we kunnen ons er ook niet goed op voorbereiden. Het enige wat we kunnen doen, is weten dat er onverwachte dingen kunnen gebeuren. We kunnen flexibel zijn. Als we het over geld hebben, kunnen we er voor zorgen dat we genoeg geld in op onze bank accounts hebben staan, voor je weet maar nooit. Meestal is geld alleen niet genoeg, wij moeten flexibel zijn en snel kunnen denken en handelen. Stel nu eens dat je op de dag voor kerstmis ontdekt dat je een lekkage hebt in jou dak, dan moet daar gelijk iets aan gedaan worden, het kan niet wachten tot na kerst want daar wordt het alleen maar erger van. Als jij een lekkage in jouw dak ontdekt, dan zal je snel moeten gaan handelen. Bel een bedrijf en laat het voor je oplossen. Hetzelfde geldt als jij ontdekt dat jouw kozijnen aan het rotten zijn, dat is ook geen pretje. Als je rotte kozijnen signaleert, dan wil jij natuurlijk dat daar direct wat aan gedaan kan worden. Als dit het geval is bij jou, dan is vandaag jouw geluksdag: wij van Direct Een Kozijn kunnen jou perfect helpen. In onze kozijnen fabriek kan je kozijnen bestellen in alle soorten en maten die jij maar wil. Zo hoef je niet in de kou te zitten. Dat is toch perfect? Neem snel een kijkje op onze website voor meer details.

https://directeenkozijn.nl/
Cn-flex

Wees creatief met je dak

Als er één plek in jouw huis is, waar jij echt helemaal los kan gaan qua creativiteit, dan is dat het dak wel. Het dak van een huis is de ultieme plek om te gebruiken voor een leuk project. Er zijn zoveel verschillende dingen mogelijk met daken, het lijkt me lastig om te kiezen. Vooral als je zelf een huis aan het ontwerpen en bouwen bent, dan weet je dat het dak van je huis heel bepalend is voor de uitstraling van je huis. Omdat er zoveel mogelijkheden zijn voor wat je met je dak kan doen, zet ik in dit artikel de drie meest gebruikte dakbedekkingen op een rijtje.

 

We beginnen met de Nederlandse klassieker: een dak dat belegd is met dakpannen. Dakpannen worden traditioneel gebruikt voor de dakbedekking van huizen in Nederland. Vaak zijn ze rood, maar je komt tegenwoordig ook steeds vaker zwarte dakpannen tegen. Dakpannen zijn in verschillende manieren te leggen, bijvoorbeeld in een U patroon of in een S patroon. Als je kiest voor dakpannen, dak krijgt jouw huis waarschijnlijk een traditionele ‘look’ die goed bij het Nederlandse landschap past.

 

Een alternatief dat eigenlijk nog veel en veel ouder is dan dakpannen, is het gebruik van riet op je dak. Riet is een uitstekend materiaal om een dak mee te bedekken, omdat het waterdicht is en omdat het heel erg goed isoleert. Als je kijkt naar rieten daken, dan zie je vaak dat ze wel veel onderhouden moeten worden. Maar ja, dat is de prijs die je betaald voor een mooi rieten dak gelegd door een rietdekker.

 

De laatste optie om je dak mee te bedekken, is iets wat vooral op platte daken goed uitkomt. Dakpannen en riet zijn alleen geschikt voor schuine daken, maar sedum past juist goed op platte daken. Sedum is natuurvriendelijk en het isoleert ook heel goed. Kies voor een sedum dakbedekking als jij graag milieubewust wil leven. 

https://www.rietwerk.nl/
Cn-flex

Koop een foute kersttrui

Tegenwoordig heeft bijna iedereen een item hiervan in de kledingkast hangen: een kersttrui. Rond de feestdagen zie je veel mensen rondlopen in kersttruien. Hoe fouter ze zijn, hoe beter ze zijn. Een trui met rendieren, een trui met allerlei kleuren bij elkaar, een trui met een kerstman er op of een trui met een kerstboom. Je kunt het zo gek niet bedenken en het bestaat allemaal. Je kunt het eigenlijk overal wel naartoe dragen, want het is ondertussen best wel sociaal geaccepteerd: naar je werk, naar school of naar een kerstdiner.

Het is leuk om op jacht te gaan naar een leuke trui. De winkels hangen er vol mee. Meestal zijn kersttruien best wel genderneutraal, maar er zijn ook specifieke kersttruien dames en kersttruien heren. Ze zijn te vinden voor allerlei verschillende prijzen. Veel mensen zoeken een goedkope kersttrui, omdat je het niet het hele jaar door kunt dragen en het daardoor een beetje zonde is als je er veel geld aan uit hebt gegeven. Aan de andere kant kun je ook denken, ik besteed er één keer veel geld aan en dan heb ik jarenlang een mooie trui. Er zijn ook veel kersttruien online te vinden in webshops. Dat maakt het shoppen wel makkelijker, want dan heb je een groot overzicht van alle truien die er zijn. Terwijl, in de winkel zie je alleen de paar truien die ze daar verkopen. Dat is dus wel een voordeel van webwinkels op het internet.

Het fijne aan een kersttrui is dat je er eigenlijk niet mee de mist in kunt gaan. Hoe lelijker, hoe leuker meestal. Dus het maakt niets uit hoe je hem combineert en hoe het staat. Dus waar wacht je nog op? Zorg dat jij ook een leuke kersttrui bemachtigt en met trots kunt dragen naar je werk, school of kerstdiner.

https://www.uglyxmas.nl/nl_nl/
Cn-flex

Een cosmetische ingreep overwegen

Het is een onderwerp dat steeds normaler wordt: plastische chirurgie. Er komen steeds meer klinieken in Nederland die zich specialiseren in esthetische ingrepen. Men doet dit omdat ze niet helemaal tevreden zijn met hun lichaam. Uit onderzoek blijkt dat maar 5 procent van de vrouwen tevreden is over hun hele lichaam. Bij mannen is dit 19 procent zo. Vrouwen en mannen willen steeds mooier worden en dat is steeds eenvoudiger mogelijk. Vroeger kon je niets aan je lichaam laten veranderen maar dit is momenteel heel normaal.

Ondanks dat het steeds normaler wordt om een ingreep te doen is het niet niks. Het is nog steeds een operatie die je moet ondergaan voordat er iets aan je lichaam is veranderd. Sommige behandelingen zijn uiteraard een stuk eenvoudiger en sneller gedaan dan andere behandelingen. Neem bijvoorbeeld een botox of fillers behandeling. Dit kan vaak zonder verdoving gedaan worden en is binnen mum van tijd afgerond. Maar je hebt ook grotere ingrepen zoals een borstvergroting, liposuctie of bovenooglidcorrectie. Dit zijn behandelingen die meestal onder narcose worden gedaan en wel wat langer duren dan een botox behandeling.  De prijzen liggen uiteraard ook wat hoger en je kunt het ook zien als een soort operatie net als in het ziekenhuis. Je hebt wat tijd nodig om te herstellen. Niet alleen van de narcose maar ook van de ingreep zelf.

Voordat je een ingreep wilt laten doen moet je even kijken wat de prijzen zijn. De prijs liposuctie kan misschien wat hoog liggen maar de ingreep is ook niet niks. Er wordt iets aan je lichaam veranderd wat altijd anders zal blijven in een positieve zin. Ook ooglidcorrecties prijzen zijn geen koopje, maar het is wel waar voor je geld. Als je dus een ingreep wilt overwegen moet je niet alleen kijken naar de prijzen van de klinieken. De prijzen zeggen niet altijd alles. Het gaat om je uiterlijk dus dan betaal je liever iets meer voor betere kwaliteit dan wat minder voor een slechtere ingreep.

https://faceland.nl/

Van sjabrak tot zadelpad, er zijn allerlei verschillende soorten zadeldekjes

Van sjabrak tot zadelpad, er zijn allerlei verschillende soorten zadeldekjes

Een zadeldekje bied bescherming voor het paard tijdens het rijden. Het zadeldekje zit natuurlijk onder het zadel en wordt onder het zadel gebruikt om de ligging van het zadel te verbeteren. Ook beschermd het zadel de rug van het paard omdat een zadel vaak erg zwaar is, een zadeldek helpt dan schaafwonden en drukplekken voorkomen. Daarnaast gebruiken veel mensen een zadeldekje omdat ze dat gewoon mooi vinden. Een zadeldek van goed materiaal is zacht voor de paardenrug en kan het comfort van het paard en ook dat van de ruiter een heel stuk verhogen. In de eerste plaats is het natuurlijk belangrijk dat het zadel goed past, een zadeldekje is niet de oplossing voor een slecht zittend zadel. Het kan zelfs zo zijn dat door het dragen van het zadeldek de ligging van het zadel alleen maar slechter word. De onderlegger vult namelijk een deel van de ruimte tussen het zadel en de rug van het paard op waardoor het mogelijk is dat de ruimte te krap wordt en het paard belemmerd word in zijn beweging. Ook de maat van het zadeldek is zeer belangrijk want als er een te klein zadeldek wordt gebruikt drukt het zadel op de rand van het zadeldek waardoor op die plek een belasting ontstaat, door belasting en belemmering van de beweging van het paard kunnen er rugklachten en rijproblemen ontstaan. Het gevolg van rijproblemen is dat het paard gaat staken tijdens het rijden en dat wil je natuurlijk niet. Let er op dat een zadeldek altijd groter moet zijn dan het draagvlak van het zadel en moet zonder vouwen onder het zadel liggen. Het is ook belangrijk dat je kijkt naar de gebruiksaanwijzing van de fabrikant, dit is omdat sommige zadeldekjes rechtstreeks op de paardenrug gebruikt worden en anderen tussen het zadel en dekje in. Zadeldekjes zijn te koop in heel veel verschillende soorten en kleuren. Met een zadeldek kun je een paard mooi aankleden in stijl. De aanschaf van een nieuw zadeldekje of andere paardrijkleding zoals paardrijbroeken, rijlaarzen en paardendekens hoeft niet altijd veel te kosten, er zijn Ruitersport veilingen & aanbiedingen waar je deze goedkoop kan verkrijgen. 

Zadeldekjes, stijlvolle bescherming voor het paard

Voor elke activiteit tijdens het paardrijden is er wel een ander soort zadeldekje te vinden. De reden hiervoor is dat er bij al deze activiteiten in de paardensport verschillende eisen worden gesteld aan de uitrusting van zowel de ruiter als het paard. Bij het kopen van verschillende soorten zadeldekjes is het zeer belangrijk dat je goed nadenkt waarvoor je het zadeldek wilt gebruiken. Het is namelijk zo dat je een Western dekje niet onder een dressuur zadel kunt leggen.

De vier belangrijkste soorten zadeldekjes

 • Sjabrak
 • Veelzijdigheidsdekje
 • Dressuurdekje
 • Zadelpad

Sjabrak

De verschillen tussen een sjabrak / schabrak en een veelzijdigheidsdekje zijn niet altijd bij iedereen even helder. Het beschermt precies de huid van het paard, wat onder zadel komt. Om het paard extra te beschermen bestaan er ook sjabrakjes met schapenbont. Door het zachte materiaal liggen die erg comfortabel voor het paard.

Veelzijdigheidsdekjes

Een veelzijdigheidsdekje ook wel allround dekje genoemd heeft weer hele andere eigenschappen dan een sjabrak. Een veelzijdigheidszadel is een zadel wat net geen dressuur- of springzadel is, het is een zadelvorm die hier tussen in valt. Een veelzijdigheidsdekje is in alle takken van de ruitersport te gebruiken, je kunt er mee springen maar je kunt er ook dressuur mee rijden. Omdat er dus zo veel verschil zit in de verschillende soorten zadels is het dus ook heel belangrijk dat het zadeldekje bij het zadel past.

Dressuurdekjes

Een dressuurdekje of dressuursjabrak is een dekje wat onder een dressuurzadel hoort. Een dressuurzadel kenmerkt zich door vorm van de zweetbladen, de zweetbladen zijn recht en lang. Het dekje van een dressuurzadel is dus ook zo gevormd dat het mooi ligt onder een dressuurzadel.

Zadelpad

Een zadelpad is anders dan de andere soorten dekjes. Elk dekje of het nu een dressuurdekje of een veelzijdigheidsdekje is heeft dezelfde functie. Een zadelpad heeft als functie dat het leer van het zadel niet word aangetast door het zweet van het paard en dat het de rug van het paard beschermt tegen schuren van het zadel. Naast deze functie heeft het zadelpad nog een functie, als je regelmatig paardrijd krijg je op den duur toch wel een zere kont. Doordat je een zere kont krijgt kun je minder paardrijden dan je graag zou willen. Dan is het aan te raden om een zadelpad aan te schaffen voor je paard, een gelpad geeft namelijk vering en drukverdeling maar je raakt toch niet je balans kwijt.

Maat opmeten zadeldek

Natuurlijk is de maat van een zadeldek af te lezen in een matentabel en deze is gemakkelijk te vinden op internet. Vertrouw niet altijd op de matentabel want deze kan afwijken van jouw paard. Daarom is het belangrijk om eerst een aantal zadeldekjes te passen zodat je precies de goede maat weet. Voor de maat van een zadeldek worden er 2 onderdelen van het paard gemeten, ten eerste word de rug lengte gemeten en vervolgens de onder lengte. Als je deze 2 onderdelen hebt opgemeten kun je de maat aflezen van een matentabel.

Het onderhoud van een zadeldek

Een zadeldekje kopen is slechts het begin, naast de aanschaf heb je ook het onderhoud van het zadeldek dit moet regelmatig gebeuren zodat het zadeldek zo lang mogelijk meegaat. Het belangrijkste is dat het zweet en het zand op de paardenrug word verwijdert zodat die geen schuurpapier maken van het zadeldek. De makkelijkste manier is om het zadeldek te laten wassen door een dekenwasserij. Maar als je dit gewoon met een wasmachine wil doen moet je het volgende doen, je moet er voor zorgen dat je zadeldekje zoveel mogelijk haarvrij is. Gebruik geen wasverzachter en was met een niet geparfumeerd wasmiddel. Dit voorkomt mogelijke allergische reacties. Witte dekjes zijn gemakkelijk schoon te houden met Kukkident, laat 2 tabletten mee wassen en alles is weer zo wit als te voren. Een andere tip is om een oude panty mee te wassen want alle haren zullen vast kleven aan de panty. Was een zadeldekje niet te warm maar dat staat altijd wel beschreven op het wasvoorschrift. Grasvlekken zijn te verwijderen door het dekje in te smeren met groene zeep voordat deze in de wasmachine gaat.

https://123ruitersport.nl/paard/zadeldekjes.html
Cn-flex

Muizen vangen zonder dat de muis komt te overlijden? Een diervriendelijke muizenval is de oplossing.

Diervriendelijke muizenval voor het niet doden van de muis

De laatste jaren zijn er steeds meer muizen, weilanden worden aangetast, maar ook thuis wordt het opgemerkt. Eten van de huisdieren wordt aangevreten, u hoort ze als u gaat slapen, ze komen via alle kleine kiertjes binnen. Wat gaat u doen? Een muizenval zetten is vaak het antwoord hierop. Maar dan zijn er ook nog verschillende muizenvallen te koop. Veel muizenvallen die u ziet zijn klepjes waar in u lok voer in doet. Aan deze klepjes zitten aan beide einduiteinden een soort tandjes. U besluit deze aan te schaffen eind van de middag doet u er bijvoorbeeld pindakaas in dit vinden de muizen namelijk heerlijk. U gaat slapen en gaat volgende dag bij de muizenval kijken, ja hoor er zit een muis in. Deze muizenval is wel effectief, maar niet diervriendelijk. Het kan ook zo zijn dat de muis niet gelijk dood gaat en dus enorm veel pijn lijd of alleen met het pootje vast komt te zitten. Erg diervriendelijk is deze muizenval dus niet. Maar welke muizenval moet u dan halen, om het wel diervriendelijk te houden. Er bestaat ook een diervriendelijke muizenval een prima oplossing voor uw muizenprobleem.

Muizenval online bestellen 

Diervriendelijke muizenval een diervriendelijke muizenval is eenvoudig in gebruik en er zijn ook nog verschillende soorten te verkrijgen. Een diervriendelijke muizenval werkt eigenlijk het zelfde als een niet diervriendelijke muizenval. Ook in deze muizenval moet lok voer gestopt worden om de muizen er in te lokken, zonder dit lok voer komen er natuurlijke geen muizen in te zitten en is de muizenval dus niet effectief. En dit moet natuurlijk wel. Toch is er wel het verschil bij deze muizenval blijven de beestje leven. Het ziet er vaak uit als een langvormig bakje van ijzer of kunststof hier kunnen ze in lopen maar worden dus niet dood gemaakt alleen opgesloten.  De muizenval werkt zo; er wordt lokaas aan het einde van de val gestopt, de muis wil dit eten en komt er dus op af, hij loopt vervolgens de val in, als de muis er in gelopen is gaat het klepje dicht hierdoor kan de muis er niet meer uit. En is dus de muis gevallen. Vervolgens kan de muis worden vrij gelaten op de plek waar u wilt. Dit kan bijvoorbeeld een weiland in de buurt zijn. Dit zelfde systeem is ook in grotere varianten te koop voor bijvoorbeeld ratten. Ook zou deze muizenval zelf gemaakt kunnen worden.

https://shop.dierenspecialist.nl/muizenval-levend-p-51.html
Cn-flex

Hoe bescherm je een zwembad?

Het is winter en dat betekent dat het in Nederland geen mooi weer is. Nederland beschikt over een klimaat waardoor het in de winter veel regent en in sommige gevallen sneeuwt, daarnaast zijn er koude temperaturen. Als je als eigenaar over een zwembad beschikt kan je in de zomer er heerlijk van genieten, maar door de koude temperaturen kan er in de winter geen gebruik van worden gemaakt. Je bent bang dat het zwembad bij gebruik beschadiging zal hebben. In de herfst en winter maak je geen gebruik van het zwembad en dus zal het verstandig zijn om het zwembad leeg te laten lopen, de kans bestaat dan ook niet dat het zwembadwater bevroren zal raken. Het is namelijk mogelijk dat als het zwembad water bevroren is dat er scheuren zullen ontstaan en de kans bestaat dan dat de scheuren naar de wanden zullen doortrekken. Dit zal weer resulteren tot lekkage van het zwembad waardoor zwembadreparatie nodig is. Er zijn een aantal manieren om het zwembad te beschermen door bijvoorbeeld zwembad folie kopen. Het folie breng je aan de binnenkant van het zwembad aan waardoor het zwembad een beschermende laag heeft. De kans op lekkage wordt hierdoor afgenomen, je kunt als eigenaar van een zwembad hierdoor meer zekerheid hebben. 

Er zijn ook nadelen als je beschikt over een zwembad, namelijk de vele onderhoud die moet worden gepleegd. Regelmatig moet het zwembad schoon worden gemaakt om bacteriën te verwijderen die in het water terecht zijn gekomen. Indien er veel wind staat zoals in Nederland gebruikelijk is kan het zijn dat de bladeren in het water vallen, door de bladeren uit het water te vissen is het zwembad voor een groot deel schoon. Het is ook mogelijk om zwembadlamellen aan te schaffen zodat het zwembad automatisch wordt afgesloten, dit resulteert dat de bladeren niet in het water vallen.

http://www.zwembadfolie.nl
Cn-flex

Studentenkorting in Nederland

In Nederland is studentenkorting een breed begrip waar veel bedrijven aan meedoen. Niet gek ook dat veel studenten eerst zoeken naar bedrijven die ze het een stukje betaalbaarder maakt om langs te gaan. In veel branches is het heel normaal om korting te geven aan studenten, zo zie je bij veel wellnesscentra, horeca gelegenheden of dagjes uit dat studenten een kleine of grotere korting krijgen. De gedachtegang hierachter is zeer simpel, wanneer studenten nu voordelig met een bepaald bedrijf kennis maken dan zullen ze later dit bedrijf bezoeken voor de normale prijs wanneer ze student af zijn.

Plekken waar het heel normaal is om studentenkorting te krijgen zijn musea, horeca gelegenheden en dagjes uit. Ga je uit eten, bijvoorbeeld in Amsterdam, Rotterdam of Utrecht dan is het verstandig om eens te zoeken naar een leuke aanbieding. De kortingen die men aan studenten biedt verschillen ook enorm per branche, zo zijn veel musea zeer voordelig tot zelfs gratis en zal men op eten minder korting kunnen geven door de kostprijs van het eten zelf. Ook verschilt het per stad of er voldoende kortingen zijn, zoek je bijvoorbeeld op onbeperkt sushi rotterdam, dan zal je verschillende acties te zien krijgen, dit zal in kleinere steden veel minder zijn.

Studentenkorting worden ook aangeboden op speciale websites die volledig gericht zijn op studenten. Deze studentenplatformen zoeken voor hun doelgroep de beste deals uit die gericht zijn op studenten. Deze deals zijn ook weer heel verschillend zoals voordelig een meter bier, een high wine voor weinig of een middagje karten met een groep vrienden. Deze kortingen worden vaak maar tijdelijk aangeboden op deze websites en zijn voornamelijk bedoeld om de zaak op te vullen op rustige momenten. Een groot voordeel voor de ondernemer dus en een groot voordeel van de student die er van profiteert.

Studentenkorting niets nieuws en het zal ook niet zomaar verdwijnen. Met de invoering van het leenstelsel hebben studenten het al zwaar genoeg en kunnen elke cent die ze besparen goed gebruiken. Of je bedrijf nou groot is (apple) of heel klein, bijna ieder bedrijf trekt graag nieuwe klanten aan, voornamelijk studenten die later hopelijk veel geld gaan verdienen.

http://www.amigoamigo.nl

Sim Only acties zijn populair!

Opzoek naar een sim only abonnement met voldoende beltegoed en de mogelijkheid om te internetten? Wij hebben geprobeerd om de juiste abonnementen voor u bij elkaar te zetten in een handig overzicht. Sim Only abonnementen blijken erg gewild, maar het overzicht lijkt vaak verloren te gaan door de vele providers.

Acties onder elkaar

Op onze website hebben wij alle Sim Only acties/aanbiedingen onder elkaar gezet, zodat u niet verder hoeft te zoeken. Met zoveel aanbieders/providers is het noodzakelijk om een website te hebben die alles in een helder overzicht plaatst. Bent u weer toe aan een nieuw Sim Only abonnement? Kijk dan direct even op Goedkoop Sim Only en maak uw keuze!

Providers onder elkaar

Op onze website vindt u een eenvoudig overzicht van alle Sim Only providers. Daarbij hebben we de tarieven voor alle 100 belminuten en 1000 MB abonnementen voor u opgezocht, aangezien dit het meestgekozen abonnement is voor veel gebruikers.

Aanbieders/Providers

 • KPN
 • Vodafone
 • T-Mobile
 • Telfort
 • Ziggo
 • Simyo
 • Simpel
 • Ben
 • Hollands Nieuwe
 • Youfone
http://goedkoop-sim-only.nl